Lotgenotencontact

Het lotgenotenforum van Obstipatie.nl is een forum waar lotgenoten elkaar steunen, informeren en helpen. Gun elkaar daarbij de ruimte en wees vriendelijk voor elkaar.

Obstipatie.nl is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de reacties op dit lotgenotenforum noch voor de inhoud van andere websites die hier genoemd worden. Klik hier voor ons moderatorbeleid.

LET OP: Deze website is geen vervanging van een officieel medisch consult. Als u klachten heeft, adviseren wij u ten sterkste om met uw eigen behandelend arts of huisarts contact op te nemen. U kunt uw medische vragen natuurlijk ook stellen in de rubriek 'Vragen'. U krijgt dan antwoord van onze medisch specialist.

(advertentie)

Poema

Geschreven op: Donderdag 20 Januari 2011 om 22:31
Ongepast of beledigend?

Hallo, ik ben een vrouw van 38 jaar en heb sinds een paar dagen last van verstopping. Nu voel ik een bobbel zitten rechts onder in mijn buik, boven mijn bekken. Alsof er iets zit in de dikke darm. Ik kan met veel moeite wel ontlasting kwijt raken die normaal van kleur is en niet overmatig hard, maar die erg afgeplat is, een paar kleine bolletjes en wat dunnen sliertjes. Alsof het ergens langs moet met moeite. Nu heb ik ook al maanden op en af een opgezette buik, maar heb ook een spastische darm waardoor ik die opgezette buik wel bekend mee ben en er daarom ook niet zoveel aandacht aan heb gegeven. Meestal helpt een rennie deflatine daar wel iets bij. Alleen nu maak ik me dus erge zorgen om die kleine beetje ontlasting die uit van die dunne reepjes bestaat en die bol die ik steeds voel zitten. Soms doet het ook een beetje pijn op die plek. Ik heb nu van de huisarts (telefonisch) een laxeermiddel gekregen (Molaxole) en heb hier vanavond het eerste zakje van ingenomen. Hoelang duurt het dan voordat die dikke bol ontlasting is opgelost en eruit komt? Verder drink ik me suf aan water, stoelgaang bevorderende thee, druivensap en roosvice laxo en eet vezels en extra zemelen. Wie kent het gevoel van die ''bol'' rechtsonderin en wie weet raad? Alvast bedankt! 

Reacties op dit bericht:


Geschreven door: Wil op Zaterdag 28 Februari 2015 om 14:37 Ongepaste reactie?

Gebruik langdurig metamucil heb afven toe slierten ontlasting heeft iemand dit ook meegemaakt?


Reageer nu op dit bericht:

Let op! Alle vragen en antwoorden worden geÔndexeerd door diverse zoekmachines. Als u niet wilt dat uw persoonlijke gegevens via internet gevonden kunnen worden, dan moet u deze zeker niet in uw vraag verwerken.

Als u medische informatie aanhaalt die niet uit uw persoonlijke omgeving komt, dan is een bronvermelding gewenst. Uiteraard is het de bedoeling dat de medische informatie die u noemt naar uw beste weten de juiste is. Het is niet de bedoeling dat u reclame maakt op dit forum.

Lees voordat u reageert ook onze huisregels.

Disclaimer over bijwerkingen: U kunt als patiŽnt zelf uw bijwerking melden bij het Lareb. Het Lareb verzamelt alle bijwerkingen van geneesmiddelen en vaccins in een databank. Door het melden van een bijwerking draagt u bij aan de veiligheid van geneesmiddelen en vaccins. Melden gaat eenvoudig via het online meldformulier.

Typ uw naam en uw bericht in en druk daarna op 'Voeg bericht toe'.

Uw naam: 
   
Uw bericht: 


(advertenties)
Print deze pagina uit Print deze pagina
Voeg Obstipatie.nl toe aan je favorieten! Favorieten
(advertenties)