Lotgenotencontact

Het lotgenotenforum van Obstipatie.nl is een forum waar lotgenoten elkaar steunen, informeren en helpen. Gun elkaar daarbij de ruimte en wees vriendelijk voor elkaar.

Obstipatie.nl is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de reacties op dit lotgenotenforum noch voor de inhoud van andere websites die hier genoemd worden. Klik hier voor ons moderatorbeleid.

LET OP: Deze website is geen vervanging van een officieel medisch consult. Als u klachten heeft, adviseren wij u ten sterkste om met uw eigen behandelend arts of huisarts contact op te nemen. U kunt uw medische vragen natuurlijk ook stellen in de rubriek 'Vragen'. U krijgt dan antwoord van onze medisch specialist.

(advertentie)

wondertje

Geschreven op: Zondag 16 Maart 2014 om 22:53
Ongepast of beledigend?

Hallo allemaal

Sinds de bevalling van mijn zoon 10 jaar geleden heb ik last van enorme obstipatie. Ik slik al 10 jaar movicolon en wil daarvan af. Via mijn osteopaat kreeg ik de tip om tijdelijk 5 magnesiumtabletten te slikken en dit werkt als een trein! Ik heb nu diarree en ga de dosering afbouwen en kijken of ik het met 3 tabletten af kan.
Het is echt de moeite waard om te proberen! 

Reacties op dit bericht:


Geschreven door: moi op Zaterdag 28 Februari 2015 om 17:34 Ongepaste reactie?

Wat fijn te lezen!
Movicolon doet niet veel voor me.
Wat voor magnesium heb je genomen? en werkt het nu nog)

alvast dank!


Reageer nu op dit bericht:

Let op! Alle vragen en antwoorden worden geÔndexeerd door diverse zoekmachines. Als u niet wilt dat uw persoonlijke gegevens via internet gevonden kunnen worden, dan moet u deze zeker niet in uw vraag verwerken.

Als u medische informatie aanhaalt die niet uit uw persoonlijke omgeving komt, dan is een bronvermelding gewenst. Uiteraard is het de bedoeling dat de medische informatie die u noemt naar uw beste weten de juiste is. Het is niet de bedoeling dat u reclame maakt op dit forum.

Lees voordat u reageert ook onze huisregels.

Disclaimer over bijwerkingen: U kunt als patiŽnt zelf uw bijwerking melden bij het Lareb. Het Lareb verzamelt alle bijwerkingen van geneesmiddelen en vaccins in een databank. Door het melden van een bijwerking draagt u bij aan de veiligheid van geneesmiddelen en vaccins. Melden gaat eenvoudig via het online meldformulier.

Typ uw naam en uw bericht in en druk daarna op 'Voeg bericht toe'.

Uw naam: 
   
Uw bericht: 


(advertenties)
Print deze pagina uit Print deze pagina
Voeg Obstipatie.nl toe aan je favorieten! Favorieten
(advertenties)