Lotgenotencontact

Het lotgenotenforum van Obstipatie.nl is een forum waar lotgenoten elkaar steunen, informeren en helpen. Gun elkaar daarbij de ruimte en wees vriendelijk voor elkaar.

Obstipatie.nl is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de reacties op dit lotgenotenforum noch voor de inhoud van andere websites die hier genoemd worden. Klik hier voor ons moderatorbeleid.

LET OP: Deze website is geen vervanging van een officieel medisch consult. Als u klachten heeft, adviseren wij u ten sterkste om met uw eigen behandelend arts of huisarts contact op te nemen. U kunt uw medische vragen natuurlijk ook stellen in de rubriek 'Vragen'. U krijgt dan antwoord van onze medisch specialist.

(advertentie)

Anoniem

Geschreven op: Zaterdag 27 Juni 2015 om 11:53
Ongepast of beledigend?

Hallo allemaal,
Onze zoon van 7 heeft al vanaf baby last van obstipatie, hij poepte gewoon niet. Het lukte hem niet,
Nu krijgt hij 30 gr forlax per dag en om de week pico prep, ondanks deze medicijnen blijft onze zoon verstopt zitten.
We staan onder controle in AMC dkt. Benninga. Alleen woensdag is onze zoon in onze woonplaats opgenomen, ze begonnen om 16:00 met 2,5 liter klean prep, de volgende dag in de middag 2 keer een beetje bruin water eruit gekomen. Toch maar meer klean prep en Savonds een foto maken want het duurde te lang, daar kwam uit dat er helemaal onderin een bal poep zit. Voor de volgende morgen stond dus een hoge klysma gepland, de klean prep werd gestopt.
De volgende ochtend kwam er een andere kinderarts, die vond de buik mooi soepel en voelde niks. Ze ging nog even Naar de foto kijken en kwam later terug om te melden dat de klysma niet meer gaat gebeuren hij zou voor 100% leeg zijn. Onze zoon had al dormicum gekregen voor de klysma. We moesten maar naar huis zij ze. Ik ben woest!
Wanneer onze zoon naar de wc gaat komt er heel donker bruin vreselijk stinke water uit. Ik weet dat dit oude poep is.
We staan met de rug tegen de muur, hulp is ver te zoeken. We zijn ook niet terug gebeld door het AMC.
Wie herkent dit en heeft misschien tips voor ons?
Groetjes van een trotse bezorgde mama
 

Reacties op dit bericht:

Er zijn nog geen reacties op dit bericht. U kunt als eerste reageren door hieronder uw reactie te typen.

Reageer nu op dit bericht:

Let op! Alle vragen en antwoorden worden geÔndexeerd door diverse zoekmachines. Als u niet wilt dat uw persoonlijke gegevens via internet gevonden kunnen worden, dan moet u deze zeker niet in uw vraag verwerken.

Als u medische informatie aanhaalt die niet uit uw persoonlijke omgeving komt, dan is een bronvermelding gewenst. Uiteraard is het de bedoeling dat de medische informatie die u noemt naar uw beste weten de juiste is. Het is niet de bedoeling dat u reclame maakt op dit forum.

Lees voordat u reageert ook onze huisregels.

Disclaimer over bijwerkingen: U kunt als patiŽnt zelf uw bijwerking melden bij het Lareb. Het Lareb verzamelt alle bijwerkingen van geneesmiddelen en vaccins in een databank. Door het melden van een bijwerking draagt u bij aan de veiligheid van geneesmiddelen en vaccins. Melden gaat eenvoudig via het online meldformulier.

Typ uw naam en uw bericht in en druk daarna op 'Voeg bericht toe'.

Uw naam: 
   
Uw bericht: 


(advertenties)
Print deze pagina uit Print deze pagina
Voeg Obstipatie.nl toe aan je favorieten! Favorieten
(advertenties)