Lotgenotencontact

Het lotgenotenforum van Obstipatie.nl is een forum waar lotgenoten elkaar steunen, informeren en helpen. Gun elkaar daarbij de ruimte en wees vriendelijk voor elkaar.

Obstipatie.nl is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de reacties op dit lotgenotenforum noch voor de inhoud van andere websites die hier genoemd worden. Klik hier voor ons moderatorbeleid.

LET OP: Deze website is geen vervanging van een officieel medisch consult. Als u klachten heeft, adviseren wij u ten sterkste om met uw eigen behandelend arts of huisarts contact op te nemen. U kunt uw medische vragen natuurlijk ook stellen in de rubriek 'Vragen'. U krijgt dan antwoord van onze medisch specialist.

(advertentie)

danielle

Geschreven op: Maandag 24 Augustus 2015 om 14:21
Ongepast of beledigend?

Goedemiddag,

Mijn dochter van inmiddels 11 jaar heft sinds ruim anderhalf jaar een groot probleem.Het begon jan 2014 op een maandagochtend wilde de deur uit gaan naar school toen mijn dochter zei oo mam even wachten ik moet poepen.Zo gezegt zo gedaan in de middag werd ze niet lekker en kreeg extreme heftige buikpijn. In de avond in ziekenhuis terecht gekomen waar bleek ophoping van ontlasting in buik, kreeg toen volgende dag haar eerste hoge spoeling en macrogol mee naar huis.Afspraak voor na een week.na spoeling erge opluchting maar na week nog geen ontlasting gehad dus weer erg ziek pijn en dikke buik. Weer hoge spoeling en klysma, medicatie en afspraak poeppoli.Na 9 dagen geen ontlasting met spoed opgenomen en 3 weken in ziekenhuis door gebracht. Maanden daarna verschillende bekkenbodem therapieen gehad en psychologen en onderzoeken nog steeds niet zelfstandig ontlasting gehad na half jaar over gegaan naar thuis spoelen met peristeen systeem, hele opluchting minder pijn en Eigen controle om toch haar ontlasting kwijt te raken.kreeg verschillende behandelingen daar naast zoals buik massage`s, fysio en medicatie, dieten enzovoort.Laatste half jaar gestart met studie medicatie uit amerika vanuit ziekenhuis maar zonder resultaat.Over 2 weken is dat afgerond en dan is het klaar artsen denken dat haar darmen extreme traag werken en dat de ribbels in je darmen veel meer zijn dan normaal.Wij zijn bezig om weer alternatieve therapieen te beginnen maar zijn ook bezig verschillende forums aan te schrijven op de hoop dat iemand een idee/tip heeft.Enigste wat nog niet gebeurt is is een darm onderzoek maar dat wilt geen arts doen met redden dat ze niets aan zullen treffen. hebben al second opions gehad ook zonder resultaat. Wie kan ons een positief licht puntje geven?

Groetjes..........  

Reacties op dit bericht:


Geschreven door: Alting van Geuseau, R.B. op Dinsdag 29 September 2015 om 11:15 Ongepaste reactie?

Goedendag jongedame! ik ben een van de meest gewaardeerde obstipatie specialisten van Nederland. Ik heb zelf ook jarenlang last van obstipatie. Ik poep spijtig alleen maar bloed smiley . U moet hibiscusthee drinken of langs gaan bij mijn huisartsenpost! Adres: Banneweg 57, 4204 AA Gorinchem. Vraag dan naar Alting van Geuseau, R.B.

Hoop uw snel te zien!


Geschreven door: Danielle op Dinsdag 29 September 2015 om 17:17 Ongepaste reactie?

Zeer bedankt voor uw aanbeveling! We zullen hier zsm naartoe gedaan. Tot de volgend keer!


Reageer nu op dit bericht:

Let op! Alle vragen en antwoorden worden geÔndexeerd door diverse zoekmachines. Als u niet wilt dat uw persoonlijke gegevens via internet gevonden kunnen worden, dan moet u deze zeker niet in uw vraag verwerken.

Als u medische informatie aanhaalt die niet uit uw persoonlijke omgeving komt, dan is een bronvermelding gewenst. Uiteraard is het de bedoeling dat de medische informatie die u noemt naar uw beste weten de juiste is. Het is niet de bedoeling dat u reclame maakt op dit forum.

Lees voordat u reageert ook onze huisregels.

Disclaimer over bijwerkingen: U kunt als patiŽnt zelf uw bijwerking melden bij het Lareb. Het Lareb verzamelt alle bijwerkingen van geneesmiddelen en vaccins in een databank. Door het melden van een bijwerking draagt u bij aan de veiligheid van geneesmiddelen en vaccins. Melden gaat eenvoudig via het online meldformulier.

Typ uw naam en uw bericht in en druk daarna op 'Voeg bericht toe'.

Uw naam: 
   
Uw bericht: 


(advertenties)
Print deze pagina uit Print deze pagina
Voeg Obstipatie.nl toe aan je favorieten! Favorieten
(advertenties)