Lotgenotencontact

Het lotgenotenforum van Obstipatie.nl is een forum waar lotgenoten elkaar steunen, informeren en helpen. Gun elkaar daarbij de ruimte en wees vriendelijk voor elkaar.

Obstipatie.nl is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de reacties op dit lotgenotenforum noch voor de inhoud van andere websites die hier genoemd worden. Klik hier voor ons moderatorbeleid.

LET OP: Deze website is geen vervanging van een officieel medisch consult. Als u klachten heeft, adviseren wij u ten sterkste om met uw eigen behandelend arts of huisarts contact op te nemen. U kunt uw medische vragen natuurlijk ook stellen in de rubriek 'Vragen'. U krijgt dan antwoord van onze medisch specialist.

(advertentie)

andre

Geschreven op: Maandag 16 Oktober 2017 om 21:47
Ongepast of beledigend?

ik heb een dochter die gaat naar de basis school .in het eerste jaar had ze veel last van obstipatie en daar kreeg ze medicijnen voor.
ze kreeg s ochtends een zakje laxseer en ongeveer een uur later kwam het er uit .
maar de school juf nam haar niet altijd serieus en dan mocht ze niet naar de wc en deet dus in haar broek met regelmaat .
ze zou een jaar later over gaan maar wij kregen te horen van de school dat ze bleef zitten .toen hebben wij een gesprek gehad op school en kregen een kwartier lang te horen dat ze NIET over gaat omdat ze niet zindelijk was .
ik steeds weer tegen die school leiding zeggen dat zij zindelijk is maar obstipatie heeft .
maar ze bleven bij hun standpunt .
toen heb ik een gesprek aan gevraagt met de schoolhoofd en wijkverpleegkundige en en boos tegen hun gezegt .als hun om deze reden zindelijkheid mijn dochter niet over zouden gaan dat ik dan naar de media zou stappen.
want mijn dochter heeft haar medicijnen voor geschreven gekregen van een kinderarts van het ziekenhuis .
het is toch absurd dat een school een kind met een darm probleem wordt bestempels als niet zindelijk.
ik ben benieuwt of meer mensen zo iets hebben mee gemaakt met hun kind ??
 

Reacties op dit bericht:

Er zijn nog geen reacties op dit bericht. U kunt als eerste reageren door hieronder uw reactie te typen.

Reageer nu op dit bericht:

Let op! Alle vragen en antwoorden worden geÔndexeerd door diverse zoekmachines. Als u niet wilt dat uw persoonlijke gegevens via internet gevonden kunnen worden, dan moet u deze zeker niet in uw vraag verwerken.

Als u medische informatie aanhaalt die niet uit uw persoonlijke omgeving komt, dan is een bronvermelding gewenst. Uiteraard is het de bedoeling dat de medische informatie die u noemt naar uw beste weten de juiste is. Het is niet de bedoeling dat u reclame maakt op dit forum.

Lees voordat u reageert ook onze huisregels.

Disclaimer over bijwerkingen: U kunt als patiŽnt zelf uw bijwerking melden bij het Lareb. Het Lareb verzamelt alle bijwerkingen van geneesmiddelen en vaccins in een databank. Door het melden van een bijwerking draagt u bij aan de veiligheid van geneesmiddelen en vaccins. Melden gaat eenvoudig via het online meldformulier.

Typ uw naam en uw bericht in en druk daarna op 'Voeg bericht toe'.

Uw naam: 
   
Uw bericht: 


(advertenties)
Print deze pagina uit Print deze pagina
Voeg Obstipatie.nl toe aan je favorieten! Favorieten
(advertenties)