Lotgenotencontact

Het lotgenotenforum van Obstipatie.nl is een forum waar lotgenoten elkaar steunen, informeren en helpen. Gun elkaar daarbij de ruimte en wees vriendelijk voor elkaar.

Obstipatie.nl is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de reacties op dit lotgenotenforum noch voor de inhoud van andere websites die hier genoemd worden. Klik hier voor ons moderatorbeleid.

LET OP: Deze website is geen vervanging van een officieel medisch consult. Als u klachten heeft, adviseren wij u ten sterkste om met uw eigen behandelend arts of huisarts contact op te nemen. U kunt uw medische vragen natuurlijk ook stellen in de rubriek 'Vragen'. U krijgt dan antwoord van onze medisch specialist.

(advertentie)

Helma Broekhuizen

Geschreven op: Zondag 12 November 2017 om 19:25
Ongepast of beledigend?

Beste mensen,

Om gelijk maar met de deur in huis te vallen. Ik ben ten einde raad. Mijn 15 jarige dochter, heeft haar hele leven al last van verstopping. Ze gebruikte dagelijks 14 zakken van 10 gram forlax. Ondanks dat raakte ze toch iedere keer weer verstopt. Nu spoelt ze elke avond haar darmen en gebruikt ze nog steeds 5 zakken forlax. Toch is ze weer verstopt geraakt. Ze is zo boos en gefrustreerd ze wil een stoma. De arts wil niet meewerken. Het was gewoon pech dat ze weer verstopt heeft gezeten. Ze is getest op de ziekte van hirschprung dat was negatief ze heeft geen gluten allergie geen lactose intolerantie. Conclusie trage darwerking. Hoe traag kunnen ze zijn. Heeft iemand ervaring met deze situatie? 

Reacties op dit bericht:

Er zijn nog geen reacties op dit bericht. U kunt als eerste reageren door hieronder uw reactie te typen.

Reageer nu op dit bericht:

Let op! Alle vragen en antwoorden worden geÔndexeerd door diverse zoekmachines. Als u niet wilt dat uw persoonlijke gegevens via internet gevonden kunnen worden, dan moet u deze zeker niet in uw vraag verwerken.

Als u medische informatie aanhaalt die niet uit uw persoonlijke omgeving komt, dan is een bronvermelding gewenst. Uiteraard is het de bedoeling dat de medische informatie die u noemt naar uw beste weten de juiste is. Het is niet de bedoeling dat u reclame maakt op dit forum.

Lees voordat u reageert ook onze huisregels.

Disclaimer over bijwerkingen: U kunt als patiŽnt zelf uw bijwerking melden bij het Lareb. Het Lareb verzamelt alle bijwerkingen van geneesmiddelen en vaccins in een databank. Door het melden van een bijwerking draagt u bij aan de veiligheid van geneesmiddelen en vaccins. Melden gaat eenvoudig via het online meldformulier.

Typ uw naam en uw bericht in en druk daarna op 'Voeg bericht toe'.

Uw naam: 
   
Uw bericht: 


(advertenties)
Print deze pagina uit Print deze pagina
Voeg Obstipatie.nl toe aan je favorieten! Favorieten
(advertenties)