Lotgenotencontact

Het lotgenotenforum van Obstipatie.nl is een forum waar lotgenoten elkaar steunen, informeren en helpen. Gun elkaar daarbij de ruimte en wees vriendelijk voor elkaar.

Obstipatie.nl is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de reacties op dit lotgenotenforum noch voor de inhoud van andere websites die hier genoemd worden. Klik hier voor ons moderatorbeleid.

LET OP: Deze website is geen vervanging van een officieel medisch consult. Als u klachten heeft, adviseren wij u ten sterkste om met uw eigen behandelend arts of huisarts contact op te nemen. U kunt uw medische vragen natuurlijk ook stellen in de rubriek 'Vragen'. U krijgt dan antwoord van onze medisch specialist.

(advertentie)

Darmspoelingen

Geschreven op: Dinsdag 5 December 2017 om 08:18
Ongepast of beledigend?

Hallo

Mij dochter van 4 jaar blijkt uitbehandeld te zijn door de mdl arts en de enige optie is nog dagelijks darmspoelingen thuis.
Maar wegens traumatische ervaringen wegens de klysmaís, is dit heel moeizaam.
Mdl arts geeft advies om de eerste weken de darmspoelingen onder dwang thuis te geven maar dit gaat mij te ver ,
Graag zou ik in contact komen met soortgelijke ervaringen van ouders?


machteloos/.

 

Reacties op dit bericht:


Geschreven door: Gwen op Maandag 5 Februari 2018 om 09:17 Ongepaste reactie?

Hallo,
Ik zie het bericht nu pas en hoop dan ook dat het inmiddels goed gaat?
Onze dochter heeft hetzelfde. Wij spoelen haar vanaf dat ze 4 jaar is thuis. Ook bij haar eerst heel moeizaam door de slechte ervaringen met alle klysma''s , bloedingen enz. het begin was dus ook vreselijk om elke keer te moeten spoelen(twee keer per dag) wij hebben gezorgd dat er eerst maar 1 persoon was die haar spoelde, een kindervpk van thuiszorg. Zodat mama niet de ''boosdoener''was. Na een tijdje ging het steeds beter omdat ze merkte dat dit in principe geen pijn deen en konden wij het zelf dan ook overnemen, inmiddels is ze 8 en vraagt ze ons zelf wanneer we kunnen spoelen. Er is dus hoop!
Heel veel sterkte en succes,
Liefs Gwen.


Reageer nu op dit bericht:

Let op! Alle vragen en antwoorden worden geÔndexeerd door diverse zoekmachines. Als u niet wilt dat uw persoonlijke gegevens via internet gevonden kunnen worden, dan moet u deze zeker niet in uw vraag verwerken.

Als u medische informatie aanhaalt die niet uit uw persoonlijke omgeving komt, dan is een bronvermelding gewenst. Uiteraard is het de bedoeling dat de medische informatie die u noemt naar uw beste weten de juiste is. Het is niet de bedoeling dat u reclame maakt op dit forum.

Lees voordat u reageert ook onze huisregels.

Disclaimer over bijwerkingen: U kunt als patiŽnt zelf uw bijwerking melden bij het Lareb. Het Lareb verzamelt alle bijwerkingen van geneesmiddelen en vaccins in een databank. Door het melden van een bijwerking draagt u bij aan de veiligheid van geneesmiddelen en vaccins. Melden gaat eenvoudig via het online meldformulier.

Typ uw naam en uw bericht in en druk daarna op 'Voeg bericht toe'.

Uw naam: 
   
Uw bericht: 


(advertenties)
Print deze pagina uit Print deze pagina
Voeg Obstipatie.nl toe aan je favorieten! Favorieten
(advertenties)